top of page

Wedding Photography

Here you can find a number of packages in which I offer wedding photography.

Prices are excluding 21% VAT and travel expenses at €0.21/km.

Overall, I recommend the Luxury package. This is enough time to capture (almost) all aspects of the wedding. What is included depends a bit on what you would like and what your schedule is for the day.

As soon as you have sent an email, we can have a coffee and discuss the day and your wishes together. 

If you are interested or have any questions, please do not hesitate to contact me.

Get Inspired

01

Kennismaking

Ik begin graag met een bezoekje of (video) belletje om jullie wat beter te leren kennen. Dat helpt mij ook weer in mijn communicatie op de dag zelf en in wat voor aanpak jullie prettig vinden. Daarnaast probeer ik tijdens dat gesprek ook een beeld te krijgen van de planning van die dag en zo een shotlist samen te stellen. Hierop staan dan alle, voor jullie, belangrijke momenten zodat er na afloop niks ontbreekt. Door dat van te voren door te spreken kan ik ervoor zorgen dat ik goed voorbereid en op het juiste moment op de juiste plek ben.

02

De grote dag

Tijdens de dag zelf heb ik alle apparatuur bij me om de dag door te komen en zorg ik dat ik alle momenten van de shotlist afwerk. Daarnaast houd ik mijn ogen open voor mooie spontane momenten en probeer ik daarop te anticiperen. 

Verder doe ik altijd mijn best om zo onopvallend mogelijk te zijn en een beetje op te gaan in de groep zodat iedereen zich op zijn gemak voelt en mensen niet bang zijn voor die rare man met de camera. Mochten er gedurende de dag dingen veranderen dan is dat helemaal prima natuurlijk, dat hoort erbij. Ik ben een erg ontspannen en rustig persoon en kan mij dan goed aanpassen en snel schakelen. 

03

Opleveren

Na afloop van de dag neem ik mijn spullen mee en maak ik zo snel mogelijk een backup van alle foto's. Vervolgens ga ik gedurende 1-2 weken bezig met het selecteren en bewerken. Ik lever wel de volgende dag uiterlijk alvast een stuk of 10 foto's zodat jullie alvast iets kunnen delen online. Als de foto's klaar zijn, stuur ik jullie een linkje naar een online galerij. Daar kunnen jullie de foto's op hoge resolutie bekijken en downloaden. 

Reviews

MCB Fotografie_Portfolio Bruiloft-88_edited.jpg
"Wat een foto's...! Wij zijn ontzettend blij met de bruiloftsfoto's van Menno. De fotoshoot had een hele relaxte sfeer. Tijdens de ceremonie is Menno ons bijna niet opgevallen en tijdens het feest heeft hij o.a. te gekke plaatjes geschoten van de band. Oog voor compositie is duidelijk aanwezig. Héél erg blij met het resultaat! Niet normaal. "

Charlotte & Bart

PRIJZEN

De prijzen lopen een beetje uiteen op basis van wat jullie zouden willen. Maar voor een dag van 8 uur fotograferen reken ik €1100,-excl. reiskosten.

Dit komt neer op 137,50/uur. Dus mocht u meer of minder uren willen, dan kunt u op basis daarvan de prijs berekenen.

Dit is inclusief een online gallerij.

Een verlovings shoot kan er ook bij voor een meerprijs van €250,-. 

MCB Fotografie_Portfolio Bruiloft-47.jpg
bottom of page