top of page

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Menno en ben een jonge, enthousiaste fotograaf. Ik ben al zo'n beetje sinds mijn middelbare schooltijd bezig met creativiteit. Zowel met muziek als met fotografie. Ik heb uiteindelijk een studie gedaan in muziek, maar ben altijd erg enthousiast doorgegaan met fotografie. Ik heb naar vele locaties mogen reizen in mijn jeugd (een vader die bij KLM werkt heeft zo zijn voordelen..) en heb altijd veel foto's gemaakt van de natuur en steden waar wij geweest zijn.

 

Ik doe dat nog steeds met erg veel plezier, maar houd me nu het meest bezig met evenement en concert fotografie. Ik heb een paar keer mogen meedraaien bij grotere evenementen als Teenstreet en heb via mijn netwerk als muzikant ook de nodige shows mogen fotograferen. Ik vind het erg vet om het verhaal en de emoties, van zowel de performer als van het publiek, van een evenement vast te leggen. Hierbij zoek ik altijd naar mooie, unieke en sprekende beelden. Ik houd ook erg van variatie en verdiep mij ook steeds meer in verschillende vormen van fotografie. Zo  ben ik mij de laatste jaren ook gaan verdiepen in portretfotografie en geniet daar ook enorm van. Het spelen met verschillende vormen van belichting, poses, styling en hoe dat allemaal invloed heeft op een foto vind ik erg interessant en leuk!

 

Naast al die creativiteit houd ik mij ook graag bezig met sporten. Mijn vader en ik gaan regelmatig zeilen en zijn zodoende al meerdere keren bij de Waddeneilanden beland. Verder ga ik in de zomer ook graag skaten en sta ik in de winter met veel plezier op een snowboard hoog in de bergen.

Ik hoop dat je mij zo een beetje beter hebt leren kennen.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

Zelfsportret B&W-9458.jpg

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

bottom of page