top of page

Diensten

MCB Fotografie_Portfolio Concert-61.jpg

Concert

Heeft u een concert en wilt u dat graag in foto's vastgelegd hebben voor sociale media doeleinden of voor je website of een toekomstige poster bijvoorbeeld? Dan bent u op het juiste adres! Ik heb inmiddels de nodige ervaring opgedaan in het vastleggen van concerten. Het is voor mij belangrijk om de verhaallijn en emoties vast te leggen doormiddel van sprekende, unieke beelden. 

Wilt u mij graag aanwezig hebben tijdens jouw concert? Neem dan even contact op!

Portret

Portretten zijn erg breed toepasbaar. Zij het voor een poster ter promotie of foto's van medewerkers op uw website of een profielfoto voor op sociale kanalen als TikTok, Instagram of LinkedIn tot leuke familie shoots zodat opa en oma weer recente foto's op de koelkast hebben hangen ;). Belangrijke punten hierin zijn voor mij vaak licht, kleur en styling.

Ik heb verschillende achtergrond doeken en lichten,

dus we kunnen samen in overleg kijken wat

het meest geschikt is.

Denkt u "Nou, dat klinkt wel leuk!"? Neem dan vooral contact op!

Portfolio - Portret Julia-9808.jpg
MCB Fotografie_Portfolio Event-27.jpg

Evenement

Organiseert u een evenement? Dan kan het erg fijn om daar foto's van te hebben! Deze kunt u gebruiken voor een nieuwsbrief na afloop, voor sociale media berichten, ter promotie voor een volgende editie of als materiaal voor uw website. Ik heb in de afgelopen jaren een aantal evenementen mogen vastleggen en doe dat altijd met veel plezier! Ik let hierbij op de verhaallijn en de boodschap van het evenement. Spreekt dit u aan? Neem dan vooral contact op of neem een kijkje bij mijn portfolio!

Bruiloft

Gaan jij en je partner trouwen? Gefeliciteerd met deze mooie stap! Bruiloften kunnen enorm stressvol zijn, zowel in de voorbereiding als de grote dag zelf. Mijn doel is om jullie zo veel mogelijk stress af te nemen. Door van te voren samen de dag te bespreken en verschillende wensen en potentiële fotomomenten af te spreken zodat alles helemaal duidelijk is van te voren. Nou ben ik ook een erg flexibel persoon, die ook tijdens plotselinge veranderingen rustig blijft. Zo leg ik alle mooie momenten van de dag vast zodat jullie over een paar jaar nog weer terug kunnen kijken op de geweldige dag die jullie hadden.

Klik op een van de knoppen hieronder voor meer info.

MCB Fotografie_Portfolio Bruiloft-106.jpg
bottom of page